Méhn Niki

Sziasztok!

Szugfil-Méhn Niki vagyok, álmodozó feleség és három csodálatos gyermek édesanyja.

A Pécsi Művészeti Szakközépiskolában tanultam, majd végeztem mint keramikus, onnan a Pollack Mihály Műszaki Főiskola hallgatója lettem építőművész szakon. A száraz, tömény mechanika órákon elszenvedett időt rajzolgatással töltöttem, majd érdeklődésem elterelődött a fényképészet irányába.

2009 óta foglalkozom fotózással teljes munkaidőben. 4 évig intenzíven fotóztam esküvőkön, közben jöttek a gyerekek, ezért középső gyermekünk születésekor háttérbe szorultak az esküvők, így nagyobb hangsúlyt tudtam fordítani a családi fotózásokra.

Szeretem a természetet, így ha tehetem, vadregényes mezőkre terelem a Családokat. Hiszek abban, hogy az elkapott igazi, őszinte pillanatok sokkal többet érnek, mint a jól megkreált, beállított portré fotók. Nem szeretem az erőltetett beállításokat, vidám természetemmel igyekszem előhozni Belőletek is a gyermeki Én-t.

Mindig is imádtam a régi tárgyakat, bútorokat, a nagymamám ruháiban és kendőiben játszottam. Ha stúdiófotózásra kerül a sor, például egy újszülött baba esetében a saját stúdiómat szoktam helyszínnek javasolni, ahol megjelennek ezek a régiségek, mint fotózási kellékek, háttérbútorok.

Ha a képeimet nézegetve úgy érzed, el tudnád képzelni velem a családi fotózásotokat, keress bátran!

 

S természetesen minket is fotós fotóz, így az itt látható rólam és Családomról készült képeket Jágity Fanninak köszönhetjük!

Kapcsolat

Szugfil-Méhn Niki

mehnniki@gmail.com