Méhn Niki

Szugfil-Méhn Niki vagyok, álmodozó feleség és édesanya.

Már gyermekkoromban tudtam, hogy az életben milyen szerepeket szeretnék betölteni. Rengeteg dolog érdekel, sok mindenbe bele is kóstoltam: tánc, sport, rajz, építészet, művészetek. Mind e mellett már egészen fiatalon elgondolkodtam a család alapításon, vártam a Herceget fehér lovon, vágytam a kismamaságra, de legfőképp arra, hogy anyuka lehessek.

Szerettem nézegetni a művészi kismama fotókat és persze az édes babafotókat: A gömbölyödő Pocak természetes szépségét, alvó Apróságokat, gügyörésző Bogyókákat és tapicskoló Törpikéket. Ezek a fotók olyannyira meginspiráltak, hogy rájöttem: ez az, amit mindig is kerestem.

A családom mellett a munkám is rengeteg örömet ad, vannak családok, akiket már az esküvőjük óta ismerek és fotózok, látom felcseperedni a gyermekeiket és sokakkal egy szorosabb barátság is kialakult már.

2009 óta foglalkozom fotózással. Az évek során sokat tanultam magamtól, másoktól, a kelléktáramat folyamatosan frissítem, megszállottan kutatok a fotózáshoz megfelelő szépségek után, a pihe puha babaholmikat egy kedves ismerősöm készíti nekem megrendelésre.

Na de az álmoknak nincs vége, még sok-sok megvalósítani való ötlet és elképzelés vár rám, melyekről mindig frissen beszámolok a Facebook illetve az Instagram oldalamon! 😉

Kövessétek a munkámat, figyeljétek, hogyan válik az álmaimból valóság! 🙂

{ a galériában szereplő rólam és Családomról készült fotókat köszönöm  Jágity Fanninak }

Kapcsolat

Szugfil-Méhn Niki

mehnniki@gmail.com