Méhn Niki

Szugfil-Méhn Niki vagyok, álmodozó feleség és édesanya.

Már gyermekkoromban tudtam, hogy az életben milyen szerepeket szeretnék betölteni. Rengeteg dolog érdekel, sok mindenbe bele is kóstoltam: tánc, sport, rajz, építészet, művészetek. Mind e mellett már egészen fiatalon elgondolkodtam a család alapításon, vártam a Herceget fehér lovon, vágytam a kismamaságra, de legfőképp arra, hogy anyuka lehessek.

Fontos számomra, hogy az életünk állomásai meg legyenek örökítve, már azelőtt nagy hangsúlyt fektettem erre, mikor még nem volt családom. Ez inspirált arra, hogy fotós legyek és részese lehessek mások örömének, boldogságának. 2009-ben kezdtem mások esküvőit megörökíteni, mellette családokat fotóztam hétköznapokon. Az esküvőknek 6 év után, második Gyermekünk születésekor búcsút intettem, és csak Babák és Kisgyermekek fotózásával foglalkozom azóta is (na jó, pár esküvőt néha vállalok, mert hiányzik 🙂 ).

Szeretem az őszinte pillanatokat, a lemenő nap sugarait, de szeretek behúzódni hideg időben a műterembe és illatos fenyőágak között fotózni a kacarászó Picikéket.

Közvetlen és sokszor ami a szívemen, az a számon típusú ember vagyok, emiatt van aki szeret és jókat nevetünk a közös munka során, de van akivel nem leszünk egy hullámhosszon 🙂

Beszéljenek helyettem tovább a munkáim és ha tetszenek, várlak Benneteket szeretettel 🙂

 

{ a galériában szereplő rólam és Családomról készült fotókat köszönöm Jágity Fanninak }

Kapcsolat

Szugfil-Méhn Niki

mehnniki@gmail.com